בית הספר לבישול - שעור מס 4

מטוגנים

לשיעור של שתקיים השבוע, שיעור מס 4  הישר מהנגב ממסעדת האותנטית החדשה , השף יקיר מסרטי.

התלמידים הגיעו עם הרבה אנרגיות, בזמן, מדוגמים עם הביגוד המקצועי (שאותו תרם לנו השף יקיר בתחילת הפרויקט)

יקיר הכין עם החניכים פסטיה עם ריבת עגבניות,

 

סיגר דג בורי עם צ''''''''''''''''''''''''''''''''רמלה טחינה שחורה על מצע של חציל שרוף,

סיגר בשר וכבד עם טחינת סלק , או רוטב צילי.

 

שניצלונים בטמפורה  

 

שיעור של הרבה מרכיבים, המון טעמים עזים, המון טיגונים ומלא טכניקות חדשות.

כמובל שבסוף גם אכלנו קצת :-)

ובקלאווה לקינוח.

 

 

לא נשכח את הסו שך שלנו שמלווה אותנו בכל השיעורים, שף עמית זיו.

וציקו קרוליצקי שמנהל את השיעור מא – ת.


תודה ליקיר על התמיכה והליווי של הקורס ועל שיעור מרתק.

 


HEB / ENG